Passage DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Passage DenHaag NederlandIndeling:De entree is gelegen aan de Hofweg, met een afgesloten entree met bellentableau en brievenbussen. Via het trappenhuis bereikt u de entree van de woning, op de 2e verdieping.Achter de voordeur is de hal met toegang tot alle vertrekken en een videofoon. Woon- en eetkamer met open keuken voorzien van inbouwapparatuur, waaronder een inbouwkoelkast, kookplaat en vaatwasser.De slaapkamer is te bereiken via de hal of middels een schuifpui in de woonkamer. Naast een tweepersoonsbed is de slaapkamer voorzien van diverse inbouwkasten waardoor je veel opbergruimte hebtModerne badkamer met wastafel, inloopdouche en toilet. Tevens is er een berging in de woning, waar ook de wasmachine staat.

Je vind de Appartement aan de Passage DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Passage DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Passage in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Passage in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Passage in Den Haag

Prijs – 1350.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 58

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Passage DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren