Passage Valkenburg Nederland in Valkenburg via Huurflits

Passage Valkenburg NederlandHet appartement is 60 m2 groot en gelegen op de 1e verdieping, van een bijzonder mooi pand in het centrum van Valkenburg op de Passage.De woonkamer is circa 25 m2 en beschikt over veel lichtinval en een mooie autenthieke vloer en hoge plafonds.De keuken is voorzien van een 4-pits electrische kookplaat, afzuigkap, spoelbak met fontein, een ijskast en een combi-oven.Het heeft de beschikking over een privé dakterras van 12m2 met een geweldig uitzicht op het historisch centrum van Valkenburg.De badkamer is voorzien van een douche, wastafel met fontein en een toilet. In de badkamer bevindt zich ook de aansluiting voor een wasmachine. De slaapkamer is 20 m2 en via de woonkamer bereikbaar.

Je vind de Appartement aan de Passage Valkenburg Nederland  te Valkenburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Valkenburg aan de Passage Valkenburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Valkenburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Passage in Valkenburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Passage in Valkenburg – Klik hier

Details van Appartement Passage in Valkenburg

Prijs – 875.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 60

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Passage Valkenburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren