Passage Valkenburg Nederland in Valkenburg via Huurflits

Passage Valkenburg Nederland1e verdieping:Middels een vaste trap komt u bij de 1e toilet met een ruimte waar de aansluiting is voor de wasmachine en droger.2e verdieping:Via een kleine trap komt u in de ruime L-vormige woonkamer, deze is voorzien van een parketvloer en een open haard.Vanuit de woonkamer komt u in de keuken die voorzien is van een afzuigkap, afwasmachine en spoelbak. Via de keuken heeft u toegang tot een binnenterras.

Je vind de Huurwoning aan de Passage Valkenburg Nederland  te Valkenburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Valkenburg aan de Passage Valkenburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Valkenburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Passage in Valkenburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Passage in Valkenburg – Klik hier

Details van Huis Passage in Valkenburg

Prijs – 1000.00
Aantal kamers – 5
Woonoppervlakte – 110

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Passage Valkenburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren