Passerelstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Passerelstraat Rotterdam NederlandDeze nette studio is gelegen op de 3e etage met een eigen douche, toilet en keukenblok. Verder is de gestoffeerde studio voorzien van centrale verwarming en dubbelglas.Passerelstraat is gelegen in de buurt Nieuwe Westen met mooie singels, gezellige winkelstraten, ruime pleinen en volop keus uit verschillende restaurantjes. Alle voorzieningen zijn bereikbaar op loopafstand van de Nieuwe binnenweg, waar u zo het centrum inloopt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 3 minuten rijden.

Je vind de Studio aan de Passerelstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Rotterdam aan de Passerelstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Passerelstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Passerelstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Studio Passerelstraat in Rotterdam

Prijs – 650.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 20

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Passerelstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren