Pasteurstraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Pasteurstraat DenHaag NederlandIndeling:Via de hal toegang tot alle vertrekken, Woonkamer van ca. 20m2, vanuit de woonkamer toegang tot een (werk)kamer van ca. 4.91m2, 1e slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van ca. 7.32m2, 2e slaapkamer aan de voorzijde van ca. 10.34m2, keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals 4-pits gasstel, oven, afzuigkap en koelkast met vrieslade van ca. 5.07 m2, badkamer van ca. 4.73m2 voorzien van toilet, douchecabine, handdoekradiator en wastafel met spiegel en de aansluiting voor de wasmachine. Tevens is er een tuin aanwezig van ca. 34,5 m2 aan de achterzijde.

Je vind de Appartement aan de Pasteurstraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Pasteurstraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Pasteurstraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Pasteurstraat in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Pasteurstraat in Den Haag

Prijs – 1075.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 60

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Pasteurstraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren