Pasteurstraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Pasteurstraat DenHaag NederlandZeer ruim appartement op de 2e etage, deze 3 kamer woning met balkon is gelegen in een rustige straat in de wijk Laakkwartier. Indeling: gesloten portiek, eigen entree; hal met apart toilet, lichte woonkamer (19,3 m2) aan voorzijde van de woning, lichte ruime slaapkamers van 7,5 m2 en 8,5 m2 aan de achterzijde van de woning, keuken tevens aan de achterzijde (6,2 m2), deze is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals gaskookplaat, oven, koelkast en RVS afzuigkap vanuit je toegang hebt tot het balkon, badkamer met douche (2,6 m2).

Je vind de Appartement aan de Pasteurstraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Pasteurstraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Pasteurstraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Pasteurstraat in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Pasteurstraat in Den Haag

Prijs – 1000.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 60

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Pasteurstraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren