Pasteurstraat Tilburg Nederland in Tilburg via Huurflits

Pasteurstraat Tilburg NederlandDeze onlangs volledig gerenoveerde semi-studio is voorzien van een mooie nieuwe laminaatvloer en is gelegen op de zolder van het pand. De ruime semi – studio beschikt over een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel.De gezamenlijke keuken die wekelijks wordt schoongemaakt beschikt over diverse luxe inbouwapparatuur zoals een kookplaat, oven, afzuigkap en koelkast. Ook is er genoeg opbergruimte te vinden.

Je vind de Studio aan de Pasteurstraat Tilburg Nederland  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Tilburg aan de Pasteurstraat Tilburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Pasteurstraat in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Pasteurstraat in Tilburg – Klik hier

Details van Studio Pasteurstraat in Tilburg

Prijs – 850.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 25

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Pasteurstraat Tilburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren