Pastoor_van_Beurdenstraat Tilburg Nederland in Tilburg via Huurflits

Pastoor_van_Beurdenstraat Tilburg NederlandNieuwe kamer beschikbaar aan de Pastoor van Beurdenstraat nabij Tilburg centrum.De kamer is ongeveer 16m2 en is gelegen op de begane grond.Er wonen in totaal nog 4 andere mensen in het huis.

Je vind de Kamer aan de Pastoor_van_Beurdenstraat Tilburg Nederland  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Tilburg aan de Pastoor_van_Beurdenstraat Tilburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Pastoor van Beurdenstraat in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Pastoor van Beurdenstraat in Tilburg – Klik hier

Details van Kamer Pastoor van Beurdenstraat in Tilburg

Prijs – 400.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 16

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Pastoor_van_Beurdenstraat Tilburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren