Pater_Ullingsstraat Budel-Schoot Nederland in Budel-Schoot via Huurflits

Pater_Ullingsstraat Budel-Schoot NederlandIngang. Woonkamer met open keuken voorzien van een luxe keukenmeubel voorzien van vaatwasser, combimagnetron, koelkast, 4-pits inductiekookplaat en RVS afzuigkap. Een slaapkamer. Badkamer voorzien van een inloopdouche met douchedeur en een wastafel in badmeubel. Apart toilet. Berging met ruimte voor witgoed. Balkon. (Fietsen)berging op de begane grond.Extra informatie:Appartement is voorzien van 3 zonnepanelenVolledig geïsoleerd en voorzien van driedubbele beglazingGehele appartement voorzien van vloerverwarming

Je vind de Appartement aan de Pater_Ullingsstraat Budel-Schoot Nederland  te Budel-Schoot nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Budel-Schoot aan de Pater_Ullingsstraat Budel-Schoot Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Budel-Schoot. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Pater Ullingsstraat in Budel-Schoot wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Pater Ullingsstraat in Budel-Schoot – Klik hier

Details van Appartement Pater Ullingsstraat in Budel-Schoot

Prijs – 1095.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 79

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Pater_Ullingsstraat Budel-Schoot Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren