Patershof, Enkhuizen, North Hollant, Netherlands in Enkhuizen via Huurflits

Patershof, Enkhuizen, North Hollant, NetherlandsRuime hal, slaapkamer, wit/grijze badkamer met inloopdouche en wastafel, separaat toilet met wandcloset, bergruimte met cv/wasmachine, ruime woonkamer met toegang tot dakterras, open keuken met L-vormige opstelling met inbouwapparatuur -in koelkast, vaatwasser, gasfornuis en afzuigkap.

Je vind de Appartement aan de Patershof, Enkhuizen, North Hollant, Netherlands  te Enkhuizen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Enkhuizen aan de Patershof, Enkhuizen, North Hollant, Netherlands en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Enkhuizen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Patershof in Enkhuizen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Patershof in Enkhuizen – Klik hier

Details van Appartement Patershof in Enkhuizen

Prijs – 950.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 73

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Patershof, Enkhuizen, North Hollant, Netherlands

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren