Paterstraat Tilburg Nederland in Tilburg via Huurflits

Paterstraat Tilburg NederlandBEGANE GROND.Hal met toegang tot de gemeubileerde woonkamer met TV en trapopgang naar de verdieping.Woonkamer met houten vloer en toegang tot de keuken.De keuken is voorzien van de benodigde apparatuur, o.a. gasfornuis met oven en vaatwasser.Vanuit de keuken toegang tot een hal en van daar uit deur naar de plaats, deur naar de badkamer met douche en toilet en een deur naar de aparte wasruimte met wasmachine.Plaats met toegang tot de fietsenberging en poort naar de achterom.1e VERDIEPING.Overloop met toegang tot 2 slaapkamers en de kastenkamer. Beide slaapkamers zijn voorzien van een tweepersoonsbed. Voldoende kastruimte.Vanuit de kastenkamer is er toegang tot een ruim dakterras met een bank, tafel en stoelen.

Je vind de Huurwoning aan de Paterstraat Tilburg Nederland  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Tilburg aan de Paterstraat Tilburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Paterstraat in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Paterstraat in Tilburg – Klik hier

Details van Huis Paterstraat in Tilburg

Prijs – 1400.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 72

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Paterstraat Tilburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren