Paterswoldseweg Groningen Nederland in Groningen via Huurflits

Paterswoldseweg Groningen NederlandHet heeft een ruime woonkamer (ca. 32m²), aparte keuken (ca. 5m²) met toegang tot een klein balkon en separaat toilet op de 1e verdieping. De 2e verdieping heeft 2 slaapkamers (respectievelijk 16 en 11m²) en een badkamer (met ligbad en douche). De 3e verdieping heeft een 3e slaapkamer van ca. 12 m² en een ruime berging (ca. 10 m²). Het appartement heeft een eigen fietsenstalling.

Je vind de Appartement aan de Paterswoldseweg Groningen Nederland  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Groningen aan de Paterswoldseweg Groningen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Paterswoldseweg in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Paterswoldseweg in Groningen – Klik hier

Details van Appartement Paterswoldseweg in Groningen

Prijs – 1095.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 122

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Paterswoldseweg Groningen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren