Patijntjestraat in Gent via Esteon

PatijntjestraatWoonruimte te huur in Gent, Stationsbuurt-Noord (9000). Een appartement met een oppervlakte van 106m2, 3 kamer(s) en 2 slaapkamer(s). Het zal niet gemeubeld met vloer opgeleverd worden. De huurprijs is €760,- per maand. De borgsom bedraagt €1.520,-. Matchen jouw woonwensen met deze woonruimte?

Je vind een Woonruimte te huur in Gent, Stationsbuurt-Noord (9000) nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Appartement ligt in de stad Gent aan de Patijntjestraat en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Gent. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Woonruimte te huur in Gent, Stationsbuurt-Noord (9000) wees er dan snel bij!

Meer informatie over Woonruimte te huur in Gent, Stationsbuurt-Noord (9000) – Klik hier

Details van Woonruimte te huur in Gent, Stationsbuurt-Noord (9000)

Prijs – 760.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 106m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Patijntjestraat

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren