Paul_Krugerstraat Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Paul_Krugerstraat Arnhem NederlandHet appartement is enige tijd geleden geheel gerenoveerd en is gelegen in een monumentaal herenhuis ontworpen door architect Willem Diehl. De woning is gelegen in de Transvaalbuurt, een woonwijk uit het begin van de vorige eeuw met een unieke ligging; op loopafstand van Arnhem centrum en met om de hoek het prachtige Sonsbeekpark.Indeling:Entree, hal, toilet met vrijdragend closet, woonkamer (ca. 23 m²), halfopen keuken in neutrale kleurstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur, te weten: koelkast, combimagnetron, kookplaat en vaatwasser. Het appartement heeft een zeer gezellige woonkeuken in de “ronding” van het pand met fraai glaswerk in de originele raampartijen. Ook is hier ruimte voor het plaatsen van een eettafel of bar.Slaapkamer (ca. 15 m²), badkamer voorzien van douche, wastafel en wasmachine/droger aansluiting, verhoogd. Via de centrale hal gaat een trap naar beneden waar zich een ruime berging bevindt.Het gehele appartement is voorzien van een houten vloer.

Je vind de Appartement aan de Paul_Krugerstraat Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Arnhem aan de Paul_Krugerstraat Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Paul Krugerstraat in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Paul Krugerstraat in Arnhem – Klik hier

Details van Appartement Paul Krugerstraat in Arnhem

Prijs – 1300.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 57

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Paul_Krugerstraat Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren