Paul_Krugerstraat Vlissingen Nederland in Vlissingen via Huurflits

Paul_Krugerstraat Vlissingen NederlandNa de voordeur komt u bij de trapopgang naar de 1e etage. Op de 1e etage kom je bij de centrale hal die toegang geeft tot alle vertrekken. Op deze etage zijn de gemeenschappelijke keuken, de gemeenschappelijke badkamer en twee slaapkamers gesitueerd. Via de keuken komt u op het gemeenschappelijke dakterras.

Je vind de Kamer aan de Paul_Krugerstraat Vlissingen Nederland  te Vlissingen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Vlissingen aan de Paul_Krugerstraat Vlissingen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Vlissingen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Paul Krugerstraat in Vlissingen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Paul Krugerstraat in Vlissingen – Klik hier

Details van Kamer Paul Krugerstraat in Vlissingen

Prijs – 350.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 18

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Paul_Krugerstraat Vlissingen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren