Paul_Krugerstraat Vlissingen Nederland in Vlissingen via Huurflits

Paul_Krugerstraat Vlissingen NederlandDriekamerappartement in een kleinschalig appartementencomplex op loopafstand van het centrum van Vlissingen.Keurig geheel gerenoveerd appartement gelegen tegen het centrum van Vlissingen. Het appartement beschikt over 2 slaapkamers, een nette woonkamer en een geheel vernieuwde keuken met inbouwapparatuur. Ook de badkamer en toilet zijn totaal vernieuwd.Indeling:Begane grond:Gezamenlijke entree met brievenbussen, trapopgang naar de etages en trap naar de bergingen in het souterrain.De woning is gelegen op de 2e etage van het appartementencomplexTweede etage:U komt de woning binnen via de hal welke toegang biedt tot de keuken. In de hal is ook het toilet, een van de slaapkamers en de woonkamer. In de ruime keuken bevindt zich tevens de CV opstelling (2021) en de nieuwe Siemens was-droogcombinatie. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de badkamer voorzien van douche en wastafel. Ook heeft u vanuit de keuken toegang tot het balkon vanwaar u een leuk zicht heeft over het Scheldekwartier.De ruime woonkamer is gelegen aan de voorzijde van het appartementencomplex en biedt ruimte voor een aparte eethoek of werk-/studeerruimte. Vanuit de woonkamer heeft u tevens toegang tot het tweede balkon aan de voorzijde van het complex.De tweede slaapkamer grenst aan de woonkamer.

Je vind de Appartement aan de Paul_Krugerstraat Vlissingen Nederland  te Vlissingen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Vlissingen aan de Paul_Krugerstraat Vlissingen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Vlissingen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Paul Krugerstraat in Vlissingen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Paul Krugerstraat in Vlissingen – Klik hier

Details van Appartement Paul Krugerstraat in Vlissingen

Prijs – 995.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 66

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Paul_Krugerstraat Vlissingen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren