Paulstraat Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Paulstraat Arnhem NederlandIn het Modekwartier van Arnhem ligt dit knusse 2-kamer appartement in de Paulstraat. Het appartement heeft een woonoppervlakte van ca.55 m2, beschikt over een fijn dakterras van ca.15 m2. Tevens beschikt het appartement over een eigen parkeerplaats op afgesloten terrein.De woning is gebouwd in 2012 en goed onderhouden.Indeling: de woning bestaat uit twee kamers waarvan één een aparte slaapkamer is. Daarnaast is er een badkamer en een separaat toilet in de woning. Tevens bevat de woning een semi-open keuken. Niet te vergeten het fantastische dakterras van ca.15 m2.

Je vind de Appartement aan de Paulstraat Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Arnhem aan de Paulstraat Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Paulstraat in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Paulstraat in Arnhem – Klik hier

Details van Appartement Paulstraat in Arnhem

Prijs – 975.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 55

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Paulstraat Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren