Pauwhof in Utrecht via Esteon

PauwhofTe huur in Utrecht! Een zelfstandige studio, gestoffeerd, van 32m2 bestaande uit 1 kamer(s) en 1 slaapkamer(s). Voorzieningen: Tuin, aparte WC, parkeermogelijkheid, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, vaatwasmachine. De huurprijs is €1.095,- per maand. De borgsom bedraagt €1.095,-. Is dit de juiste woning voor jou?

Je vind een Zelfstandige studio in Binnenstad, Utrecht nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Zelfstandige studio ligt in de stad Utrecht aan de Pauwhof en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Zelfstandige studio in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Zelfstandige studio in Binnenstad, Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Zelfstandige studio in Binnenstad, Utrecht – Klik hier

Details van Zelfstandige studio in Binnenstad, Utrecht

Prijs – 1095.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 32m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Pauwhof

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren