Peizerweg Groningen Nederland in Groningen via Huurflits

Peizerweg Groningen NederlandEntree, centrale hal (fietsenberging). Appartement gelegen op de eerste verdieping. Entree, lichte woonkamer met open keuken (welke is voorzien van een koelkast, kookplaat, afzuigkap en combimagnetron). Badkamer met douche, wastafel, toilet en wasmachine. Slaapkamer.

Je vind de Appartement aan de Peizerweg Groningen Nederland  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Groningen aan de Peizerweg Groningen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Peizerweg in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Peizerweg in Groningen – Klik hier

Details van Appartement Peizerweg in Groningen

Prijs – 1100.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 55

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Peizerweg Groningen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren