Peizerweg in Groningen via Huurflits

PeizerwegIn de zomer van 2020 zijn de zes appartementen in deze volledig gerenoveerde woning opgeleverd. De woning is gelegen op de hoek Paterswoldseweg en Peizerweg. Dat is op loopafstand van het centrum en het centraal station. De appartementen hebben allemaal een vloer en raambekleding en natuurlijk een nieuwe keuken en nieuw sanitair. Het appartement op nummer 1-B is gelegen op de eerste verdieping en is per 1 augustus te huur via Van der Meulen Makelaars.

Je vind de Appartement aan de Peizerweg  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Groningen aan de Peizerweg en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Peizerweg in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Peizerweg in Groningen – Klik hier

Details van Appartement Peizerweg in Groningen

Prijs – 1100.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 32

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Peizerweg

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren