Penningruwe Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Penningruwe Maastricht NederlandDe woning heeft een zonnige, vrij grote woonkamer (24m2) en drie slaapkamers (9,12,12m2). De woonkamer is voorzien van rolluiken: veilig en energiezuinig. De keuken (9m2) heeft een kookplaat, koelkast en verbinding met woonkamer (open keuken), badkamer heeft extra toilet en douchecabine. Verder is er een kelder en een vliering met vaste vlizotrap. In het (kleine) tuintje aan de achterzijde is een terras en een berging voor fietsen etc. De woning is rustig gelegen (Penningruwe/Malberg). Supermarkten, dokter, apotheker, etc zijn op een minuut loopafstand. Zo ook de bussen naar de stad en het MUMC. Sportparc en groen op vijf minuten met fiets. Het huis en de omgeving zijn perfect voor “starters” en jong gezin. Ook studenten welkom! Huur is 900 euro, excl. GWE en TV.

Je vind de Huurwoning aan de Penningruwe Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Maastricht aan de Penningruwe Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Penningruwe in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Penningruwe in Maastricht – Klik hier

Details van Huis Penningruwe in Maastricht

Prijs – 900.00
Aantal kamers – 5
Woonoppervlakte – 90

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Penningruwe Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren