Peperstraat Purmerend Nederland in Purmerend via Huurflits

Peperstraat Purmerend NederlandDe appartementen zijn opgeleverd met ruime woonkamer en open keuken met keukenblok, kookplaat en afzuiginstallatie. Badkamer is voorzien van ligbad en separate douche. Aparte toilet en inpandige berging. Dit appartement ligt aan de voorzijde en kijkt uit op de Peperstraat.

Je vind de Appartement aan de Peperstraat Purmerend Nederland  te Purmerend nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Purmerend aan de Peperstraat Purmerend Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Purmerend. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Peperstraat in Purmerend wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Peperstraat in Purmerend – Klik hier

Details van Appartement Peperstraat in Purmerend

Prijs – 940.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 55

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Peperstraat Purmerend Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren