Peterstraat Munstergeleen Nederland in Munstergeleen via Huurflits

Peterstraat Munstergeleen NederlandIndelingParterreEntree/hal met meterkast en trapopgang. Ruime centrale overloop/hal, met toilet. Gesloten keuken voorzien van een luxe keukeninstallatie inclusief apparatuur. Ruime woonkame rmet veel lichtinval. Eetkamer. Riante slaapkamer met kastenwand en kleedkamer.Via de hal bereikt men de overige 2 slaapkamers, de berging, de badkamer en het riante dakterras.

Je vind de Appartement aan de Peterstraat Munstergeleen Nederland  te Munstergeleen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Munstergeleen aan de Peterstraat Munstergeleen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Munstergeleen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Peterstraat in Munstergeleen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Peterstraat in Munstergeleen – Klik hier

Details van Appartement Peterstraat in Munstergeleen

Prijs – 950.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 85

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Peterstraat Munstergeleen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren