Peterstraat Munstergeleen Nederland in Munstergeleen via Huurflits

Peterstraat Munstergeleen NederlandMidden in het hart van het dorp gelegen waardoor Alles wat u wilt binnen direct handbereik is. Of u nu wilt wandelen in de natuur, uw boodschappen wilt doen of naar dokter, apotheek of het gezondheidscentrum wilt, het ligt allemaal direct naast uw voordeur. Het appartement zelf is van jonge en dus onderhoudsarme bouw. Naast een klein terras bij de woonkamer beschikt u ook nog eens over een eigendomsberging en een eigendomsparkeerplaats. De woning zelf is intrekklaar en o.a. voorzien van een zo als nieuwe badkamer. Goed geïsoleerd. Voorzien van mooie raampartijen zodat u beschikt over veel daglicht maar waardoor u ook het ‘hele’ dorp evenals de zonsondergang kunt (over)zien.Begane grond:Woonkamer( 6.95*3.70) met parketvloer en ruime raampartijen.Open eetkeuken met parketvloer en nette aanbouwkeuken in L-vormige hoekopstelling inclusief apparatuur.Ouderslaapkamer( 3.70*2.64m).Slaapkamer( 2.64*2.58m).Moderne badkamer met douche en dubbele vaste wastafel.Entree met toilet.Eigendomsberging met toegang direct tegenover de voordeur.Eigendomsparkeerplaats.

Je vind de Appartement aan de Peterstraat Munstergeleen Nederland  te Munstergeleen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Munstergeleen aan de Peterstraat Munstergeleen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Munstergeleen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Peterstraat in Munstergeleen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Peterstraat in Munstergeleen – Klik hier

Details van Appartement Peterstraat in Munstergeleen

Prijs – 895.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 70

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Peterstraat Munstergeleen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren