Petrus Campersingel in Groningen via Esteon

Petrus CampersingelAppartement te huur! De woning bestaat uit 5 kamer(s) en 4 slaapkamer(s). Voorzieningen: Balkon of dakterras, parkeermogelijkheid, kinderen, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, berging, vaatwasmachine. Totale oppervlakte van de woning: 120m2. De oplevering: gestoffeerd. De woning bevindt zich in Groningen, Oosterparkwijk. De huurprijs bedraagt €1.250,- en de borgsom €1.300,-. Matchen jouw woonwensen helemaal met deze woning?

Je vind een 5-kamer appartement in Groningen, Oosterparkwijk nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Appartement ligt in de stad Groningen aan de Petrus Campersingel en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in 5-kamer appartement in Groningen, Oosterparkwijk wees er dan snel bij!

Meer informatie over 5-kamer appartement in Groningen, Oosterparkwijk – Klik hier

Details van 5-kamer appartement in Groningen, Oosterparkwijk

Prijs – 1250.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 5
Woonoppervlakte – 120m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Petrus Campersingel

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren