Petrus_Campersingel Groningen Nederland in Groningen via Huurflits

Petrus_Campersingel Groningen NederlandIndelingDe woonruimte beschikt over een lichte woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van divers inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, combi oven, koelkast met vriesvak, afzuigkap en inductie kookplaat, daarbij is er voldoende kastruimte. Via de hal waar zich tevens een bergruimte met wasmachine aansluiting en het separaat toilet zich bevindt kom je in deze ruime woonkamer. Er is een ruime aparte slaapkamer aanwezig, grenzend aan de slaapkamer is de badkamer gelegen met wastafel, stortdouche en designradiator.Op de begane grond bij de hoofdentree bevindt zich een gemeenschappelijke fietsenberging. Het complex beschikt aan de binnenkant over een open galerij met een open gezamenlijke binnenruimte waar je lekker buiten kunt zitten

Je vind de Appartement aan de Petrus_Campersingel Groningen Nederland  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Groningen aan de Petrus_Campersingel Groningen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Petrus Campersingel in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Petrus Campersingel in Groningen – Klik hier

Details van Appartement Petrus Campersingel in Groningen

Prijs – 1295.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 50

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Petrus_Campersingel Groningen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren