Picardie Venlo Nederland in Venlo via Huurflits

Picardie Venlo NederlandBegane grond:De entree/gang geeft toegang tot de toiletruimte, trapopgang, garderobe, de kelder en de woonkamer. De toiletruimte heeft een toilet en fontein. De L-vormige woonkamer is ca. 27 m² groot. De keuken (ca. 6 m²) bestaat uit een U-vorm opstelling met de toegang naar de tuin. De keuken beschikt over een inductiekookplaat, afzuigkap, oven, aparte magnetron, een ingebouwde vaatwasser, koelkast en diepvries. De woonkamer en gang zijn voorzien van moderne vloeren.1e verdieping:De overloop geeft toegang tot de 2 slaapkamers, badkamer en vaste trap naar de zolder. De badkamer is volledig betegeld en ingericht met een douche met thermostaatkraan, vaste wastafel en radiator. Slaapkamer 1 (ca. 10 m²) is gelegen aan de voorzijde. De 2e slaapkamer (ca. 16 m²) aan de achterzijde heeft airconditioning en geeft toegang tot het dakterras. Beide slaapkamers zijn elk uitgerust met een muurkast. De gehele 1e verdieping is voorzien van een moderne vloer. 2e verdieping:Middels een vaste trap is de overloop van de 2e verdieping te bereiken. De overloop geeft toegang tot de CV-ruimte, de 3e slaapkamer en de bergzolder. In de cv-ruimte is de combi CV-ketel (Nefit 2012) geïnstalleerd en de witgoedaansluiting. De 3e slaapkamer (ca. 8 m²) beschikt over een dakkapel. Vanuit de bergzolder (8m2) heeft men toegang tot de vliering. De gehele 2e verdieping is voorzien van een moderne vloer.

Je vind de Huurwoning aan de Picardie Venlo Nederland  te Venlo nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Venlo aan de Picardie Venlo Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Venlo. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Picardie in Venlo wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Picardie in Venlo – Klik hier

Details van Huis Picardie in Venlo

Prijs – 1100.00
Aantal kamers – 7
Woonoppervlakte – 113

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Picardie Venlo Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren