Picushof Eindhoven Nederland in Eindhoven via Huurflits

Picushof Eindhoven NederlandIndeling:Appartement: Entree voorzien van o.a. garderobe en toilet, berging met CV installatie en aansluiting voor de wasapparatuur, afmeting circa 8 m2. Riante lichte living met een afmeting van circa 40 m2 v.v. een laminaatvloer. Luxe half open keuken voorzien van alle benodigde apparatuur. De living biedt tevens toegang tot de buitenruimte. 2 ruime slaapkamers met een afmeting van resp.14 en 19 m2. Nette badkamer voorzien van o.a. ligbad, aparte douche en vaste wastafel met meubel. Gratis parkeren

Je vind de Appartement aan de Picushof Eindhoven Nederland  te Eindhoven nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Eindhoven aan de Picushof Eindhoven Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Eindhoven. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Picushof in Eindhoven wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Picushof in Eindhoven – Klik hier

Details van Appartement Picushof in Eindhoven

Prijs – 1395.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 100

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Picushof Eindhoven Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren