Pierre_van_Hauwelaan Delft Nederland in Delft via Huurflits

Pierre_van_Hauwelaan Delft NederlandHet complex One Space is volledig uitgerust met alles wat je nodig hebt.Je eigen plek, met complete keuken en comfortabele badkamer. Maar er is meer. Want in One Space heb je echt alles onder 1 dak. Flexplekken, een sportruimte, wasruimte, game room, een grote lobby en een gezamenlijk dakterras. Dus hoe jouw dag er ook uit ziet, het kan allemaal in One Space.

Je vind de Studio aan de Pierre_van_Hauwelaan Delft Nederland  te Delft nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Delft aan de Pierre_van_Hauwelaan Delft Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Delft. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Pierre van Hauwelaan in Delft wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Pierre van Hauwelaan in Delft – Klik hier

Details van Studio Pierre van Hauwelaan in Delft

Prijs – 1100.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 41

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Pierre_van_Hauwelaan Delft Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren