Piet_Heinkade Amsterdam Nederland in Amsterdam via Huurflits

Piet_Heinkade Amsterdam NederlandGrote volledig gemeubileerde kamer in een groot luxe appartement en 5 minuten fietsen naar het Amsterdam Centraal Station. De prijs geeft recht op alle voorzieningen en nutsvoorzieningen, inclusief snelle WiFi. Kamer bedoeld voor slechts één persoon en huisdieren zijn niet toegestaan. Zaalbezichtiging op aanvraag tijdens avonden en weekenden. Verhuur voor korte en lange termijn.

Je vind de Kamer aan de Piet_Heinkade Amsterdam Nederland  te Amsterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Amsterdam aan de Piet_Heinkade Amsterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Piet Heinkade in Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Piet Heinkade in Amsterdam – Klik hier

Details van Kamer Piet Heinkade in Amsterdam

Prijs – 1400.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 22

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Piet_Heinkade Amsterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren