Piet_Joubertstraat Apeldoorn Nederland in Apeldoorn via Huurflits

Piet_Joubertstraat Apeldoorn NederlandHet opleveringsniveau is zeer compleet:* wanden met glasvezelbehang* vloeren voorzien van PVC* complete keuken voorzien van vaatwasser, recirculatie afzuigkap, inductiekookplaat, combi-oven en koel/vriescombinatie.* badkamer met glazen douchewand, thermostatische mengkraan, badkamermeubel en verlichte spiegel* fietsenberging achter het gebouw* berging in de kelder (met uitzondering van appartement nr, deze heeft een berging inpandig)

Je vind de Appartement aan de Piet_Joubertstraat Apeldoorn Nederland  te Apeldoorn nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Apeldoorn aan de Piet_Joubertstraat Apeldoorn Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Apeldoorn. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Piet Joubertstraat in Apeldoorn wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Piet Joubertstraat in Apeldoorn – Klik hier

Details van Appartement Piet Joubertstraat in Apeldoorn

Prijs – 915.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 56

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Piet_Joubertstraat Apeldoorn Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren