Pieter Cornelisz Hooftstraat in Amsterdam via Esteon

Pieter Cornelisz HooftstraatTe huur in Amsterdam! Een appartement, gemeubileerd, van 70m2 bestaande uit 3 kamer(s) en 1 slaapkamer(s). Voorzieningen: Aparte WC, parkeermogelijkheid, dichtbij OV, vlakbij supermarkt. De huurprijs is €2.500,- per maand. De borgsom bedraagt €2.500,-. Is dit de juiste woning voor jou?

Je vind een Appartement in Oud-Zuid, Amsterdam nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Appartement ligt in de stad Amsterdam aan de Pieter Cornelisz Hooftstraat en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Oud-Zuid, Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement in Oud-Zuid, Amsterdam – Klik hier

Details van Appartement in Oud-Zuid, Amsterdam

Prijs – 2500.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 70m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Pieter Cornelisz Hooftstraat

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren