Pieter_de_Hoochstraat Almelo Nederland in Almelo via Huurflits

Pieter_de_Hoochstraat Almelo NederlandINDELING:Hal/entree met modern (hangend) toilet, voorraadkast met ruimte voor wasmachine en droger, 2 slaapkamers, moderne badkamer met douche, wastafel design radiator en mechanische afzuiging.Royale woonkamer met deur naar ruim balkon (achterzijde) waar zich een bergkast bevindt, keuken voorzien van diverse apparatuur waaronder een 4p. gasstel en wasemkap. Vanuit de keuken is er toegang naar het 2e balkon (voorzijde).BIJZONDERHEDEN:- Beschikbaar per direct- Huurprijs € 875,00 per maand exclusief G/W/E- Voor onbepaalde tijd te huur- Waarborg 1 maand huur- Minimale huurtermijn 12 maanden- Huisdieren niet toegestaan

Je vind de Appartement aan de Pieter_de_Hoochstraat Almelo Nederland  te Almelo nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Almelo aan de Pieter_de_Hoochstraat Almelo Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Almelo. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Pieter de Hoochstraat in Almelo wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Pieter de Hoochstraat in Almelo – Klik hier

Details van Appartement Pieter de Hoochstraat in Almelo

Prijs – 875.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 75

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Pieter_de_Hoochstraat Almelo Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren