Pieter_van_Damstraat Almere Nederland in Almere via Huurflits

Pieter_van_Damstraat Almere NederlandStudio inclusief nutsvoorzieningen en internetverbinding in de kamer.Alleen te huur voor nette alleenstaande werknemers of studenten met garantstelling van de ouders.Vooraf inschrijven is noodzakelijk met het benodigde geldige bewijs van inkomen en legitimatie.Op 5 minuten afstand van het bus- en treinstation Almere OostvaardersbuurtLeuke studio op de tweede verdieping alleen voor werkende singles.Prijs is all-inclusive met meubilair en registratie

Je vind de Studio aan de Pieter_van_Damstraat Almere Nederland  te Almere nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Almere aan de Pieter_van_Damstraat Almere Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Almere. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Pieter van Damstraat in Almere wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Pieter van Damstraat in Almere – Klik hier

Details van Studio Pieter van Damstraat in Almere

Prijs – 1250.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 25

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Pieter_van_Damstraat Almere Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren