Pietersbergweg Amsterdam Nederland in Amsterdam via Huurflits

Pietersbergweg Amsterdam NederlandDe woningen zijn zorgeloos te betrekken. Alle appartementen en studio’s worden gebruiksklaar opgeleverd en zijn voorzien van een eigen luxe keuken en badkamer. Ook met het oog op duurzaamheid zit je aan de Hillside goed: de woningen hebben energielabel A en A+, waardoor je bespaart op energiekosten.Niet alleen de woningen zijn voorzien van alle nodige gemakken. In het complex zelf zijn er ook een aantal voorzieningen te vinden, zoals een wasserette, een lounge-en ontmoetingsruimte én diverse horeca waar ook de buurt van kan profiteren. Uiteraard wordt er in het complex een fietsenstalling gerealiseerd.

Je vind de Studio aan de Pietersbergweg Amsterdam Nederland  te Amsterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Amsterdam aan de Pietersbergweg Amsterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Pietersbergweg in Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Pietersbergweg in Amsterdam – Klik hier

Details van Studio Pietersbergweg in Amsterdam

Prijs – 805.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 16

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Pietersbergweg Amsterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren