Pietersbergweg Amsterdam Nederland in Amsterdam via Huurflits

Pietersbergweg Amsterdam NederlandDe appartementen hebben een luxe afwerkingsniveau en zijn van alle gemakken voorzien. Zowel bewoners als bezoekers kunnen gemakkelijk parkeren in de moderne ondergrondse parkeergarage.Wonen in Trinity Buildings is niet alleen comfortabel, maar ook duurzaam. Dankzij verschillende verduurzamingsmaatregelen kunnen bewoners rekenen op lage energiekosten. Het gebouw draagt energielabel A door onder meer duurzame stadsverwarming, HR++ beglazing, gebruik van zonne-energie en led-verlichting.luxe appartement met 2 slaapkamersDe torens bevatten 133 wooneenheden.De appartementen hebben een luxe afwerkingsniveau en zijn van alle gemakken voorzien. Zowel bewoners als bezoekers kunnen gemakkelijk parkeren in de moderne ondergrondse parkeergarage.

Je vind de Appartement aan de Pietersbergweg Amsterdam Nederland  te Amsterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Amsterdam aan de Pietersbergweg Amsterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Pietersbergweg in Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Pietersbergweg in Amsterdam – Klik hier

Details van Appartement Pietersbergweg in Amsterdam

Prijs – 1395.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 92

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Pietersbergweg Amsterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren