Pijnackerstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Pijnackerstraat Rotterdam NederlandPas gerenoveerde, volledig gemeubileerde gemeubileerde kamer (ca. 24m2) op de 1e verdieping aan de 1e Pijnackerstraat in Rotterdam. De voorzieningen wat betreft openbaar vervoer en winkels zijn perfect, alles is op loopafstand.De kamer is gelegen in een zijstraat van een van de leukste winkelstraten van Rotterdam en van het Oude Noorden.Uitvalswegen, openbaar vervoer, winkels en het centrum van Rotterdam zijn binnen handbereik. Het is ongeveer 5 minuten fietsen naar het Centraal Station.De kamer is voorzien van dubbele beglazing en goede isolatie. Alles wat nodig is is in deze kamer aanwezig. Uitermate geschikt om te wonen en/of te studeren.De voorzieningen (douche en toilet) worden gedeeld met 1 huisgenoot.

Je vind de Kamer aan de Pijnackerstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Pijnackerstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Pijnackerstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Pijnackerstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Pijnackerstraat in Rotterdam

Prijs – 825.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 24

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Pijnackerstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren