Pioenstraat Enschede Nederland in Enschede via Huurflits

Pioenstraat Enschede NederlandIndeling:hal, meterkast, berging met mechanische afzuiging, vaste kast met cv ketel,Lichte woonkamer met ruim balkon over de breedte van de woonkamer met openslaande deuren, open keuken voorzien van gasfornuis, koelkast en afzuigkap, ruime slaapkamer aan de achterkant en badkamer met douche cabine, toilet en wastafel meubel.

Je vind de Appartement aan de Pioenstraat Enschede Nederland  te Enschede nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Enschede aan de Pioenstraat Enschede Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Enschede. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Pioenstraat in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Pioenstraat in Enschede – Klik hier

Details van Appartement Pioenstraat in Enschede

Prijs – 900.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 65

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Pioenstraat Enschede Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren