Pisanostraat Eindhoven Nederland in Eindhoven via Huurflits

Pisanostraat Eindhoven NederlandIndeling:Entree: Hal met een laminaatvloer.Twee ruime slaapkamers v.v. een fraaie laminaatvloer.Zeer lichte en ruime woonkamer (32m2) v.v. een nieuwe fraaie laminaatvloer en deur naar balkon.Luxe en moderne keuken in een wandopstelling v.v. diverse inbouwapparatuur.Moderne geheel betegelde badkamer in lichte kleurstelling v.v. doucheomgeving en wastafel.Het appartement is volledig gerenoveerd m.b.t. de keuken, badkamer, vloeren en muren en is tevens voorzien van vaste verlichting en vitrage.Op de begane grond is een ruime berging gelegen.

Je vind de Appartement aan de Pisanostraat Eindhoven Nederland  te Eindhoven nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Eindhoven aan de Pisanostraat Eindhoven Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Eindhoven. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Pisanostraat in Eindhoven wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Pisanostraat in Eindhoven – Klik hier

Details van Appartement Pisanostraat in Eindhoven

Prijs – 1060.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 85

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Pisanostraat Eindhoven Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren