Piusplein Tilburg Nederland in Tilburg via Huurflits

Piusplein Tilburg NederlandBegane grond:Een overdekte poort met brievenbussen en intercominstallatie geeft (middels een elektrisch bedienbaar hek) toegang tot het binnenterrein vanwaar de lift en trappenhal te bereiken zijn. Op het binnenterrein staan afvalcontainers en is een gezamenlijke berging waar alle bewoners gebruik van maken.Tweede verdiepingEntree/hal met meterkast en toegang tot de slaapkamer, badkamer, cv-/bergruimte en de woonkamer.De woonkamer met open keuken is een aangename ruimte door de grote raampartij aan de voorzijde en met genoeg ruimte voor een zit- en een eetgedeelte.Aan de voorzijde van het appartement zit een balkon dat via een loopdeur te bereiken is. Vanuit hier heb je een prachtig vrij uitzicht op het Piusplein en de directe omgeving.

Je vind de Appartement aan de Piusplein Tilburg Nederland  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Tilburg aan de Piusplein Tilburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Piusplein in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Piusplein in Tilburg – Klik hier

Details van Appartement Piusplein in Tilburg

Prijs – 1175.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 52

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Piusplein Tilburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren