Piusplein Tilburg Nederland in Tilburg via Huurflits

Piusplein Tilburg NederlandHet appartement is gesitueerd op de eerste verdieping en is bereikbaar via trap en lift.De woning heeft 2 aparte slaapkamers, een badkamer met douche en dubbele wastafel, een apart toilet en een extra werkruimte.De keuken is van alle gemakken voorzien; koelkast, vier-pits kookfornuis, oven, vaatwasser en dampkap. De wookamer is erg ruim en biedt voldoende mogelijkheden voor zowel een eet- als zitgedeelte.Het appartment heeft een centraal geregelde verwarming. In de technische ruimte kan een wasmachine en/of droger geplaatst worden. Er is een intercom aanwezig.

Je vind de Appartement aan de Piusplein Tilburg Nederland  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Tilburg aan de Piusplein Tilburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Piusplein in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Piusplein in Tilburg – Klik hier

Details van Appartement Piusplein in Tilburg

Prijs – 1400.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 100

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Piusplein Tilburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren