Plakstraat Sittard Nederland in Sittard via Huurflits

Plakstraat Sittard NederlandBegane grond: ruime entree met bellentableau en videosysteem, trappenhuis en toegang tot de fietsenstalling.Deze studio bevindt zich op de tweede verdieping en is bereikbaar via een trap.Deze studio is volledig gemeubileerd met inventaris van topkwaliteit.Woonkamer met zithoek, flatscreen televisie en eethoek.Badkamer met douche, toilet, wastafel en wasmachine.

Je vind de Studio aan de Plakstraat Sittard Nederland  te Sittard nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Sittard aan de Plakstraat Sittard Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Sittard. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Plakstraat in Sittard wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Plakstraat in Sittard – Klik hier

Details van Studio Plakstraat in Sittard

Prijs – 685.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 24

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Plakstraat Sittard Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren