Planetenbaan Bilthoven Nederland in Bilthoven via Huurflits

Planetenbaan Bilthoven NederlandIndeling hal, slaapkamer, zeer nette keuken voorzien van 4-pits gasfornuis en afzuigkap. Ruime woonkamer met toegang tot terras! De keurige badkamer is voorzien van een wastafel, douche en toilet.

Je vind de Appartement aan de Planetenbaan Bilthoven Nederland  te Bilthoven nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Bilthoven aan de Planetenbaan Bilthoven Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Bilthoven. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Planetenbaan in Bilthoven wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Planetenbaan in Bilthoven – Klik hier

Details van Appartement Planetenbaan in Bilthoven

Prijs – 900.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 48

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Planetenbaan Bilthoven Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren