Plantenkasstraat Utrecht Nederland in Utrecht via Huurflits

Plantenkasstraat Utrecht NederlandMiddels de voortuin is de entree van de woning te bereiken. Entree, hal met modern toilet en fonteintje, meterkast en trapopgang naar de 1e verdieping. Aan de voorzijde van de woning is de keuken gesitueerd. De luxe keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur, waaronder een vaatwasser, inductiekookplaat, afzuigkap, koel-/vriescombinatie en combimagnetron en een bar met twee barkrukken. Grenzend aan de keuken is een opstelling voor het eetgedeelte, bestaande uit een grote tafel met zes stoelen.Het woongedeelte is gelegen aan de achterzijde van de woning, deze sfeervolle ruimte bestaat uit een grote bank, een stoel en een tv-meubel. In deze ruimte is tevens de trapkast te vinden. De gehele begane grond is voorzien van een nette PVC-vloer.

Je vind de Appartement aan de Plantenkasstraat Utrecht Nederland  te Utrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Utrecht aan de Plantenkasstraat Utrecht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Plantenkasstraat in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Plantenkasstraat in Utrecht – Klik hier

Details van Appartement Plantenkasstraat in Utrecht

Prijs – 900.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 200

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Plantenkasstraat Utrecht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren