Plataanstraat Breda Nederland in Breda via Huurflits

Plataanstraat Breda NederlandDeze eengezinswoning aan de Plataanstraat in Breda is gelegen in de wijk Tuinzigt.Met drie slaapkamers en een ruime tuin op het noorden is deze woning perfect geschikt voor meerdere mensen.De woning is volledig gemeubileerd dus je kunt hier per direct intrekken zonder ook maar iets te verhuizen.

Je vind de Huurwoning aan de Plataanstraat Breda Nederland  te Breda nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Breda aan de Plataanstraat Breda Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Breda. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Plataanstraat in Breda wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Plataanstraat in Breda – Klik hier

Details van Huis Plataanstraat in Breda

Prijs – 1100.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 79

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Plataanstraat Breda Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren