Plein Almere Nederland in Almere via Huurflits

Plein Almere NederlandDe appartementen variëren in grootte van circa 74 m² tot 97 m² bruikbare vloeroppervlakte. Bij het ontwerp is rekening gehouden met de ligging ten opzichte van de zon en de winkelstraat. De luxe afgewerkte appartementen hebben een volledig ingerichte keuken en zijn reeds voorzien van een laminaatvloer en glasvezelbehang.

Je vind de Appartement aan de Plein Almere Nederland  te Almere nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Almere aan de Plein Almere Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Almere. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Plein in Almere wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Plein in Almere – Klik hier

Details van Appartement Plein in Almere

Prijs – 815.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 74

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Plein Almere Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren