Pleinweg Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Pleinweg Rotterdam NederlandOpenbaar vervoer is op loopafstand. Ook het bruisende winkelcentrum Zuidplein ligt op slechts 5 minuten loopafstand. Op het Zuidplein vind je niet alleen veel verschillende winkels en supermarkten, grote ketens, maar ook een groot metro- en busstation. Doordat alle openbare voorzieningen in Rotterdam zo goed zijn, zijn alle hogescholen en de Erasmus Universiteit binnen handbereik.Rondom Zuidplein vind je een aantal leuke restaurants en een groot zwembad.Platte lay-outDe studio is circa 28m2 en is luxe en huiselijk ingericht. Je voelt je hier meteen thuis! Door de grote raampartijen aan de voorzijde is deze studio een fijne lichte ruimte. ’s Avonds kijk je uit over de Pleinweg, waar altijd genoeg bedrijvigheid is.De knusse studio is sfeervol ingericht met een fijne boxspring, een tafel, 2 stoelen, een fijne fauteuil en een kledingkast.

Je vind de Studio aan de Pleinweg Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Rotterdam aan de Pleinweg Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Pleinweg in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Pleinweg in Rotterdam – Klik hier

Details van Studio Pleinweg in Rotterdam

Prijs – 875.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 28

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Pleinweg Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren