Pleinweg Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Pleinweg Rotterdam NederlandDe indeling van de woning is als volgt:Begane grond:* Open portiek met trap naar de eerste verdieping.* Eigen ingang met trap naar 3e etage,3e etage:* Entree/gang met verlaagd plafond en ingebouwde verlichting, luxe met fraaie mozaïek tegeltjes.* Royale woonkamer* Openslaande deuren naar balkon aan de achterzijde.* In de woonkamer ligt een fraaie eikenhouten planken vloer.* Balkon is gelegen op het zonnige zuiden.* Half open keuken met keukenblok voorzien van vaatwasser, koelkast, vriezer met 3 laden, oven, gaskookplaat en wasemkap.* Slaapkamer I is gelegen aan de voorzijde.* Slaapkamer 2 is gelegen aan de achterzijde4e etage:* Overloop met nooduitgang naar dak en CV/bergruimte;* Slaapkamer I en II zijn beide gelegen aan de voorzijde.* Badkamer is voorzien van douche cabine, wastafelmeubel met 2 mengkranen en 2e toilet.* Separate ruimte voor wasmachine en droger.* Berging via de achterzijde bereikbaar.

Je vind de Appartement aan de Pleinweg Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Pleinweg Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Pleinweg in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Pleinweg in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Pleinweg in Rotterdam

Prijs – 1250.00
Aantal kamers – 5
Woonoppervlakte – 92

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Pleinweg Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren