Pleinweg Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Pleinweg Rotterdam NederlandEntree, hal, meterkast, badkamer met douche en toilet. Ruime en lichte woonkamer aan de voorzijde en grote slaapkamer aan de achterzijde van het appartement. Separate keuken met opstelplaats CV combiketel, eenvoudig keukenblok en toegang tot balkon.

Je vind de Appartement aan de Pleinweg Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Pleinweg Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Pleinweg in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Pleinweg in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Pleinweg in Rotterdam

Prijs – 1095.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 55

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Pleinweg Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren