Pleinweg Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Pleinweg Rotterdam NederlandTrendy gemeubileerde studio te huur met eigen keuken en douche. Onlangs volledig gerenoveerd. Volledig luxe en trendy ingericht Privé balkon De studio is af te sluiten door middel van een slot Privé douche Eigen keuken

Je vind de Studio aan de Pleinweg Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Rotterdam aan de Pleinweg Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Pleinweg in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Pleinweg in Rotterdam – Klik hier

Details van Studio Pleinweg in Rotterdam

Prijs – 795.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 20

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Pleinweg Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren