Plesmanlaan Nunspeet Nederland in Nunspeet via Huurflits

Plesmanlaan Nunspeet NederlandLuxueuze recreatiebungalow met beekzicht te huur van ca. 55m2. Adres bij benadering vanwege privacy. Woonkamer en terras met vrij uitzicht onder andere op een beekje. Deze 3-kamer-woning is onlangs nieuw opgeleverd en keurig netjes én eigentijds gemeubileerd. Verhuur is all-in inclusief, energie, TV, internet en meer. Op ca. 5 minuten gelegen van de A28. Voor korte en langere tijd te huur.Indeling:EntreeOpen keuken v.v. diverse apparatuur waaronder oven en vaatwasserWoonkamer met schuifdeuren naar het terras aan de beekSlaapkamer 1Slaapkamer 2Badkamer met wastafel en douchecabineSeparaat toilet

Je vind de Huurwoning aan de Plesmanlaan Nunspeet Nederland  te Nunspeet nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Nunspeet aan de Plesmanlaan Nunspeet Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Nunspeet. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Plesmanlaan in Nunspeet wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Plesmanlaan in Nunspeet – Klik hier

Details van Huis Plesmanlaan in Nunspeet

Prijs – 890.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 55

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Plesmanlaan Nunspeet Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren